top of page

Otilia

Otilia Depas tainer coach VC
Gevolgde opleidingen:

Verbindende Communicatie
(Human Matters)

...

Non Violent Communication

(verschillende int. opleidingsinstituten)

...

NLP

(Orisha's Coaching Team)

...

Inspirerend Coachen
(Jef Clement)

...

Het Persoonlijk Jaar I & II
(ITIP)

...

Chalenge Day
(Be the Change)

enz...

Mijn verhaal

 

Ik ben geen standaard trainer volgens de boekjes. Ik rolde in dit vak doordat iemand mijn talenten als trainer vermoedde door hoe ik vroeger was als scoutsleidster.

Ik, trainer? Geen idee! Maar het sprak me wel aan en al doende leerde ik het vak. Door trainingen te volgen, nadien zelf te geven en door mezelf continue bij te scholen.

Hierdoor ontdekte ik zoveel over mezelf: hoe ik mezelf en mijn omgeving tekort deed door me steeds kleiner te maken, door me aan te passen, door conflicten te vermijden,... Ik leerde hoe het anders kon, en pluk hier nog elke dag de vruchten van, zowel zakelijk als privé.

De gevoelige radar die ik bezit om te voelen wat er écht gebeurt in een groep en met elke deelnemer, maakt dat ik dit werk zo interessant blijf vinden.

Pas als het echt wordt, als de oorzaken van de problemen zichtbaar worden, dan is verandering mogelijk. Dan pas volgen de resultaten!

Otilia bezit de wonderlijke gave om iedereen een welkom gevoel te geven. Mensen voelen zich veilig, maskers vallen af en de rest gebeurt als vanzelf...

Liesbet

deelnemer Verbindende communicatie

Jouw bulderende lach en enthousiasme trekt iedereen mee!

L.

deelnemer Het Persoonlijk Jaar

Please reload

bottom of page