top of page

Impact

Wat anderen zeggen...

Ik sta zelf vaak versteld van de impact op lange termijn die mijn trainingen hebben op de mensen en bedrijven waarmee ik werk.

In de vertrouwelijkheid van de trainingen ontstaat een openheid waar veel mogelijk is. Hierdoor dragen mensen de verworven inzichten en ervaringen nog lang met zich mee... Soms word ik er jaren na datum nog over aangesproken. Dit zijn ervaringen van deelnemers die ik graag met je deel:

"Ik heb me voor de opleiding Relationele Intelligentie ingeschreven omdat ik interesse had om over emoties te leren, en vooral over hoe emoties op de werkvloer onder controle te houden. Ik heb vooral geleerd hoe ik gevoelige zaken op een neutralere manier kan overbrengen en om emoties anders te verwoorden. Dit is een opleiding die voor iedereen interessant kan zijn. "

een medewerker bij C&A

deelnemer Relationele Intelligentie

"Otilia slaagde erin om op een heel authentieke manier een sfeer van openheid, veiligheid en vertrouwen te creëren. Ook de helderheid in de structuur van communicatie en de verrassend leuke oefeningen zorgen ervoor dat deze 2-daagse een aanrader is voor héél velen! Aan te bevelen voor iedereen die ook vindt dat men nooit té goed kan communiceren én dat goede communicatie een gouden sleutel is naar verbinding."

Anne

deelnemer

Otilia heeft met blijvend enthousiasme tijdens interactieve workshops (meer dan 100!) ervoor gezorgd dat onze logistieke collega’s zich konden verbinden met de identiteit van Colruyt Group. Een zoektocht naar de eigen waarden en de link met die van de organisatie. Niet onmiddellijk waar een logistieker van ligt te dromen J.

Echte troeven zijn de openheid bij Otilia, haar respect voor ieders verhaal en dit alles met een humoristische noot. Otilia gaf iedereen een sterk gevoel van inleving in ons logistieke wereld en toonde haar kracht om de taal van onze mensen te spreken, in beide landstalen. De leuke en dankbare reacties van tal van onze mensen bevestigden mijn eigen gevoel dat het goed zat. Toffe, enthousiaste en professionele “madam”!

Peter Tavernier

vormingsverantwoordelijke Colruyt group

"Beste Otilia, onze tweedaagse ontmoeting was een zeer aangename verrassing ! De training heeft mij veel bijgebracht dankzij jouw energie en vreugde."

Marleen

deelnemer

Leren is plezant bij Oti. Duidelijke focus, met liefde en mildheid onderbouwd. Ze heeft zeer veel voelsprieten om er voor elke deelnemer te zijn.

Marianne

trainer verbindende commiunicatie en ademcoach

Please reload

bottom of page