top of page

wo 03 aug

|

Heerlijckyt van Elsmeren

La Loba - In 3 dagen samen op weg naar meer levenslust! Met Erna Sterckx & Otilia Depas

La Loba, de oude wijze vrouw, verzamelt beenderen van wolven in haar grot. Ze zoekt de botten in de woestijn, legt de puzzel, zingt een lied en danst. En dan gebeurt het wonder! De wolf wordt weer heel en herleeft!

La Loba - In 3 dagen samen op weg naar meer levenslust! Met Erna Sterckx & Otilia Depas
La Loba - In 3 dagen samen op weg naar meer levenslust! Met Erna Sterckx & Otilia Depas

Tijd en locatie

03 aug 2022, 16:00 – 05 aug 2022, 14:00

Heerlijckyt van Elsmeren, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over het evenement

Wil jij ook her-leven?

Wil jij naar jezelf kijken, herkennen wat er in jou leeft, wat je blokkades en patronen zijn, waar je tegenaan loopt? Maar ook wat je diepere verlangen is, wie je echt wil zijn? Wil jij de kracht in jezelf terugvinden en opnieuw vol in het leven staan?

Ben je echt nieuwsgierig? Doe dan mee met onze driedaagse ‘La Loba’.

Gedurende 3 dagen word je ondergedompeld in een veilige, knusse sfeer. In die warme bedding en onder onze begeleiding, durf je tot op het bot te gaan, te onderzoeken wat je diepere verlangen is, en je te her-inneren wie je werkelijk bent. Om vervolgens, net als bij La Loba, stappen te zetten naar meer levenslust.

Concreet

  • 3 augustus (16u – 22u): Her-Vallen! aankomst, welkom, kennismaking, veiligheid, wat is lastig in het leven, wanneer val je terug in je oude patroon?
  • 4 augustus (10u – 22u): Her-Inneren! onderzoeken van innerlijke kracht, eigen wijsheid en levensenergie
  • 5 augustus (10u – 14u): Her-Leven! concrete stappen om meer levenslust te ervaren.

We laten ons leiden door het verhaal van La Loba en maken gebruik van beweging, dans en energetische oefeningen, afgewisseld met stilte, meditatie en het duiden van dromen. Kom uit je hoofd, in je hart. Kom in je lijf en voel!

Wie zijn wij?

Wij zijn Otilia en Erna, hartsvriendinnen met een liefde voor ervarings- en lichaamsgericht begeleiden van mensen en voor opstellingen, dromen en meditatie. Ons hart slaat sneller als mensen rondom ons groeien. Net daarin hebben we mekaar gevonden.

Waar? We kiezen bewust voor de Heerlijckyt van Elsmeren in het groene Geetbets.  Deze plek biedt de nodige rust en ruimte om naar voren te laten komen wat zich aan wil dienen en los te laten wat hindert.

Praktisch

  • 3 augustus (start om 16 uur), 4 augustus en 5 augustus (einde om 14 uur) met 2 overnachtingen.
  • Prijs is 495 euro op basis van een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer in overleg met de locatie en mits meerprijs. Beslis je voor 15 mei? Dan kan je deelnemen voor 450 euro (op basis van een tweepersoonskamer).
  • Inbegrepen: ontbijt, lunch, vieruurtje, avondmaal, koffie, thee en water, overnachting,
  • Meer info: mail info@er-na.be of bel 0474 96 97 75 (Erna) en 0486 46 86 41 (Otilia).

Schrijf je zeker in tegen 17 juni 2022 ten laatste via info@er-na.be

Graag tot dan!

Deel dit evenement

bottom of page