top of page

coachbon

Doe eens een coachbon cadeau

 

Sinds de coronacrisis zijn de uitdagingen voor vele werknemers enorm:​

  • gemis van collega's;

  • eenzaamheid; 

  • toegenomen stress door thuiswerk in combinatie met het gezin;

  • gevoelens van 'er niet meer bij te horen';

  • moeilijke rouwprocessen door het niet normaal afscheid kunnen nemen;

  • onzekerheid en gebrek aan perspectief;

  • frustraties door alle plotse beperkingen in vrijheid 

  • ....

In deze tijden is het geven van erkenning aan je werknemers nog belangrijker. Traditioneel wordt dit gedaan met een leuk eindejaarscadeau, een flesje wijn, een Bongobon,... 

Maar waarom eens geen Coachbon cadeau doen? Een cadeau dat een grote impact kan hebben. Een moment van écht contact om het te hebben over lastige gevoelens, omgaan met verlies, eenzaamheid, frustratie, zingeving  of gewoon voor een goeie diepgaande babbel. Zodat mensen zich écht gehoord voelen en de innerlijke rust en energie in zichzelf kunnen terugvinden.

Door op deze manier voor je medewerkers te zorgen, kan je ervoor zorgen dat sluimerende onderhuidse spanningen niet tot ontploffing komen. Denkkaders worden opengetrokken waardoor er meer perspectief komt en samenwerken makkelijker wordt.

Er is keuze uit volgende mogelijkheden:

ONLINE via Zoom

Zelfs met de fysieke afstand kan een online coachingsessie diep transformerend zijn. Met volledige aandacht maken we verbinding met elkaar en zo ontstaat een bewuste aanwezigheid die de thema's naar boven brengt die aangeraakt moeten worden. 

Image by Dylan Ferreira
IMG_9690.JPG
IN JE BEDRIJF

Indien er een afgesloten ruimte aanwezig is waar in alle rust en privacy kan gewerkt worden, kom ik heel graag ter plaatse. 

IMG_9523.HEIC
WANDELCOACHING

Samen gaan we wandelend op stap. Jij doet je verhaal en ik ben luisterend en actief aanwezig. Ook de natuur zelf speelt een grote rol en nodigt uit tot vertragen, introspectie en inzicht. 
 

Het resultaat? Je keert terug tot jezelf, doet nieuwe energie op en krijgt heldere inzichten. 

Getuigenissen

Na 2 sessies bij Otilia konden we als koppel plots weer écht met elkaar praten. We waren opnieuw in staat om elkaars kwaliteiten te zien, en vandaar uit in contact te gaan in plaats van steeds vast te lopen op ergernissen en verwijten zoals we zolang deden.

 

 

 

—  Greg en Jenny

bottom of page